• Bli medlem i dalsjö golfklubb
  • Ta en golflektion
  • Dalsjö Golf & Business Club
  • Greenfee spel på Dalsjö Golfklubb
  • Aktietorget

Upplev Dalsjö Golf


Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sexhåls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. Banan kan även spelas av rullstolsburna. På anläggningen finns även en golfstudio med högteknologisk utrustning för sving- och videoanalys och för simulatorspel vintertid.

Stängt för säsongen!

Frost, blöt bana och mer nederbörd på väg - nu stänger vi banan och puttinggreenen för säsongen och önskar er alla välkomna åter i vår! Shop/reception samt restaurang har också stängt för säsongen.Lilla banan är öppen tills vidare, fast den är stängd vid frost. Rangen är öppen tills vidare.Tack för i år! ...

Höstårsmöteshandlingar med föredragningslista

..finns nu tillgängligt på kansliet. Materialet kommer även att finnas på plats vid höstårsmötet 28 oktober 18:00 på Ornäs skola.
Välkommen!

// Styrelsen

...

Banan öppen måndag

Banan är öppen i morgon måndag ( banan för ej beträdas vid frost ). Återkommer med information i morgon em/kväll gällande resten av veckan.
Mvh
Personalen
...

» Nyhetsarkivet

  Instagram

Golfkrogen Pro Filmen om Dalsjö Golfklubb Dalsjö Golf & Business Club

 Matsedel vecka 42
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Med reservation för ev. ändringar.

 Program vecka 42
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Nästa vecka.