• Bli medlem i dalsjö golfklubb
  • Ta en golflektion
  • Dalsjö Golf & Business Club
  • Greenfee spel på Dalsjö Golfklubb
  • Aktietorget

Upplev Dalsjö Golf


Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sexhåls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. Banan kan även spelas av rullstolsburna. På anläggningen finns även en golfstudio med högteknologisk utrustning för sving- och videoanalys och för simulatorspel vintertid.

Nybörjarkurser!

Känn dig varmt välkommen till golfen och att anmäla dig till en av våra populära nybörjarkurser. Kurserna består av cirka 80% praktisk träning och 20% teori och golfvett. (OBS! Inga prov). Huvudmålet är att vi skall skapa en stabil grund som ger bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas, och självklart kommer vi ha det roligt under tiden!
...
» Läs mer
E-brev EXTRA (2)

Vi har tidigare, till alla medlemmar, skickat ut en miniintervju med vår nye marknadschef Johan Höglund. Vi har ju dessutom fått en ny klubbordförande, Stefan Berglund.
Rolf Gunnarsson ställde några frågor till Stefan och här kommer frågor och svar.

Grattis till det fina uppdraget som ordförande i Dalsjö Golfklubb! Presentera dig på...
» Läs mer
E-brev EXTRA

Dalsjö Golfklubb har fått en ny marknadschef: Johan Höglund. För att alla medlemmar bättre skall veta vad Johan tänker, tycker och funderar på sitt nya jobb så har Rolf Gunnarsson, vice klubbordförande, ställt några små frågor till Johan inför hans start som marknadschef.
Vi återkommer med en intervju med nye klubbordföranden, Stefan Berglund....
» Läs mer
» Nyhetsarkivet

  Instagram

Golfkrogen Pro Filmen om Dalsjö Golfklubb Dalsjö Golf & Business Club

 Matsedel vecka 8
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Med reservation för ev. ändringar.

 Program vecka 8
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Nästa vecka.