• Bli medlem i dalsjö golfklubb
  • Ta en golflektion
  • Dalsjö Golf & Business Club
  • Greenfee spel på Dalsjö Golfklubb
  • Aktietorget

Upplev Dalsjö Golf


Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sexhåls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. Banan kan även spelas av rullstolsburna. På anläggningen finns även en golfstudio med högteknologisk utrustning för sving- och videoanalys och för simulatorspel vintertid.

Padel på Dalsjö

Många har efterfrågat padelbanor på Dalsjö och nu blir det verklighet!

Dalsjö Golf AB kommer att på egen mark, bakom omklädningsrummen, att förbereda underlag och hyra ut densamma till Dalecarlia Padel Arena (DPA). DPA kommer att bygga och finansiera en singelbana och en dubbelbana. All drift och skötsel kommer drivas i DPA´s regi.
...
» Läs mer
Shop och restaurang öppnar!

I morgon lördag klockan 11:00 öppnar shop & restaurang! Shopen har fin-fina erbjudanden och restaurangen serverar fika och klassiska mini-calzone.
Varmt välkomna!
Kom ihåg att hålla avstånd!
Från och med måndag gäller följande öppettider fram tills banan öppnar:
Shop & restaurang:
Vardag: 11-17
Helg: 11-15...

Kallelse till digitalt vår-årsmöte 22 april klockan 18:30

Den 22 april klockan 18:30 är det dags för vår-årsmöte. Mötet kommer att ske digitalt via någon av de digitala mötes-plattformarna.
Anmälan gör du på Min Golf https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=2831805Inbjudan till det digitala mötet skickas sedan till den mejladress du har registrerad i Min Golf. Önskas annan adr...
» Läs mer
» Nyhetsarkivet

  Instagram

Golfkrogen Pro Filmen om Dalsjö Golfklubb Dalsjö Golf & Business Club

 Matsedel vecka 16
MåndagHusets Lasagne al forno - Panerad abborrfilé med räk- & dillsås.
TisdagHemlagad raggmunk stekt fläsk, löksås & rårörda lingon - Panerad fisk med räk- & dillsås.
OnsdagGrönpepparbiffar med grönpepparsås, serveras med lingon och inlagd gurka - Strömmingflundra med husets potatismos, serveras med lingonsylt samt dill-smörsås.
TorsdagHusets schnitzel med stekt potatis, serveras med citron, ärtor & bearnaisesås - Panerad torsk med persilje-äggsås.
FredagBlack & white fläskfilé med potatisgratäng, serveras med bearnaisesås & rödvinsås - Chilimarinerade drumsticks - Tacobuffé - Pizzabuffé
LördagHelglunch
SöndagHelglunch
Med reservation för ev. ändringar.

 Program vecka 16
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Nästa vecka.