• Bli medlem i dalsjö golfklubb
  • Ta en golflektion
  • Dalsjö Golf & Business Club
  • Greenfee spel på Dalsjö Golfklubb
  • Aktietorget

Upplev Dalsjö Golf


Strax intill Dalsjö By ligger denna natursköna golfbana som bjuder på 18 fantastiska golfhål med stark variation. Banan är lätt kuperad och bjuder på både parkmiljö och öppna landskap. Här finns även "Lilla Banan" - en sexhåls korthålsbana med pay & play, den har konstgrästeen och greener med naturgräs. Banan kan även spelas av rullstolsburna. På anläggningen finns även en golfstudio med högteknologisk utrustning för sving- och videoanalys och för simulatorspel vintertid.

18-hålsbanan stängd för säsongen

Bästa Dalsjö-medlem och gäst,
Det våta höstvädret och de kommande prognoserna ger inte banan möjlighet att torka upp och därför tar vi nu beslutet att stänga 18-hålsbanan för säsongen.
Tack till alla medlemmar och partners för en trevlig och något annorlunda säsong, där golfen varit en oas i ett i övrigt lite "nedstängt" samhäl...
» Läs mer
Banan fortsatt stängd

Det är fortfarande väldigt blött och banan är stängd tills vidare. Om/när läget förändras meddelas detta på Facebook och hemsida. Under vecka 44 är kansliet stängt för höstlov men vi finns på plats igen nästa vecka.

Dalsjö Golf...

Banan stängd t.o.m måndag 26/10

Efter en ovanligt blöt höstvecka måste vi tyvärr hålla banan stängd ytterligare några dagar. Banan är stängd lördag, söndag och måndag. På måndag tas nytt beslut om kommande vecka. Information läggs ut på hemsida och Facebook.

Mvh
Dalsjö Golfklubb

...

» Nyhetsarkivet

  Instagram

Golfkrogen Pro Filmen om Dalsjö Golfklubb Dalsjö Golf & Business Club

 Matsedel vecka 44
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Med reservation för ev. ändringar.

 Program vecka 44
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag
Söndag
Nästa vecka.