Skandia Cup Riksfinal 2017

Riksfinalen 2017 kommer att spelas på Dalsjö GK.
Vi fyller fortgående på med information om tävlingen.

Om Dalsjö GK

Dalsjö Golf är belägen ca 6 km från Borlänge centrum i ett naturskönt område med kuperad 18 håls park- och skogsbana. Klubben bildades 1989 och banan öppnades för spel 1992. Under hösten 2012 öppnades en 6-håls korthålsbana (Lilla Banan) och under våren 2013 färdigställdes en golfstudio med analysutrustning. Klubben som idag har ca 1 250 medlemmar har under flera år haft en positiv utveckling. Ett bra bevis på detta är att Svenska Golfförbundet 2013 utsåg klubben till "Årets juniorvänliga anläggning". Som ett ytterligare steg i klubbens utveckling är vi glada att hälsa dig välkommen till Riksfinalen av Skandia Cup.

Vägbeskrivning

GPS 60.4816193 15.52140506
Från Borlänge och Falun: vägvisning från E16/50 i trafikplats Islingby ca 1km Ö Borlänge fram till anläggningen.

Övernattning/Logi

Bokning sker gärna hos våra samarbetspartners. Bokning och betalning görs direkt med den förläggning Ni väljer Ert boende hos.
Best western Hotell Gustaf Vasa, Borlänge
Scandic Falun

Scandic Borlänge City erbjuder följande:

I priset ingår vår stora frukostbuffé, tillgång till pool, bastu och gym, fritt wifi

Dubbelrum 900 kr/natt

Trippelrum 1100 kr/natt

Fyrbäddsrum 1300 kr/natt

Uppge bokningskod Skandia cup Riksfinal.

Bokas endast via tel. 0243-79 90 10  eller mail på  borlange@scandichotels.com

För att se bilder på hotellet gå in på www.scandichotels.se

Husbils- och husvagnsparkering

På grund av det stora behovet av parkeringsplatser för deltagarna har vi tyvärr inte några platser för husvagnar/husbilar tillgängliga.
Närmaste campingar är:
Borlänge: Mellsta Camping
Falun: Lugnets Camping

Inspel

SGF ansvarar för inspelstiderna och fördelar dem regionsvis. "Närmaste region, första inspelstid"

Tävlingsform och speltyp

36 håls individuell slagtävling scratch från standardtee med undantag för F16 och P16 som spelar 36 håls slagtävling scratch från bakre tee för flickor respektive pojkar. Riksfinalen spelas den 26–27 augusti. Den bästa flickan och den bästa pojken i varje åldersklass vinner Skandia Cup.