Börja spela golf

Välkommen till GreenTeam 2017

Kom med i vår ungdomsverksamhet -  GreenTeam

Anmälningsformulär till en träningsgrupp och mer information hittar du på
www.dalsjogolf.se, under Klubben, GreenTeam – Juniorerna.

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37, och dagträning 2 tim/vecka under veckorna 27-30. Dessutom anordnas två träningsläger, ett kom-igång-läger i maj, ett breddläger v25 månd-torsd till särskild kostnad. På vår nya Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår Stora bana. Det anordnas lämpliga juniortävlingar under sommaren för dig som vill börja tävla. Många juniorer hänger på banan hela dagarna och spelar/tränar tillsammans. En underbar plats att tillbringa sommarlovet på. Föräldrar behöver inte vara golfspelare för att juniorerna ska kunna hålla på med golf. Det funkar utmärkt att ”skjutsa och hämta” som i andra sporter. På sommarlovet går det att ta bussen till och från banan både från Borlänge centrum och från Torsång. En tur dit på morgonen och en hem på eftermiddagen. Golf hinner juniorerna spela/träna hela dagarna och ändå gå på andra sporters träningar på kvällen. Våga testa!

Anmäl dig till en nybörjarkurs

Om du är intresserad bör du samtidigt anmäla dig till en nybörjarkurs, som omfattar såväl teknik, regler, säkerhet och etik. Klubben arrangerar om möjligt en särskild sådan kurs anpassad för barn. Du anmäler dig samtidigt som anmälan till GreenTeam.
Utbildningen kostar: upp till 20 år 995 kr och från 21 år och uppåt 1 600 kr. Vill du börja spela på Stora banan också så kostar det istället 1 300 kr  resp. 2 700 kr, för både utbildning & medlemskap 2017.
Deltagaravgift för träningsgrupp (v 19-26 och 31-37): Golfkul 500 kr (5-8 år) 1 tim/vecka, Breddgrupp 600 kr (9-21 år) 1-2 tim/vecka.
GreenTeam ställer sedan upp med en fadder, om du inte har någon spelare du känner, som kan hjälpa dig att komma ut på banan.
Egen utrustning i form av klubbor, bollar och en bag kostar från 1 000 - 1 500 kr.

Lilla banan kan man boka, betala greenfee och spela på utan att vara medlem, då det är ”Pay-Play”-villkor på den. Man betalar då alltså greenfee per speltillfälle, men juniorer under 16 år spelar t.o.m. gratis.  Klubbor finns att låna och ring då gärna i förväg.

Gratis ”prova-på-golf”

Om du inte vill anmäla dig direkt till verksamheten inbjuder vi till gratis prova-på-golf på nedanstående tider. Du kommer att kunna låna klubbor och få tips av klubbens utbildade instruktörer. Erbjudandet gäller max två gånger därefter vill vi att du tar ställning om du vill komma med i verksamheten.

Träningstid för ”prova-på-golf” Tjejer respektive killar
Måndagar, Golfkul kl 17.00–18.00, Breddgrupp kl 18.00–19.00 under tiden 8 maj – 26 juni.
Anmäl dig  Om du är intresserad av att få Prova-på-golf bör du anmäla dig till klubben på tel 0243-22 00 95 eller 0243-22 00 80

Välkommen

Karin Sandström, GreenTeam-ansvarig    mobiltel 070-594 98 73, e-post karin.sandström@minmail.net