Börja spela golf

Välkommen till GreenTeam 2021

Kom med i vår ungdomsverksamhet -  GreenTeam

Anmälningsformulär till en träningsgrupp och mer information hittar du på
www.dalsjogolf.se, under Klubben, GreenTeam – Juniorerna.

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37, och dagträning 2 tim/vecka under veckorna 27-30. Dessutom anordnas ett breddläger v25 månd-torsd till särskild kostnad. På vår Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår Stora bana. På grund av covid-19 kan tävlingssäsongen bli påverkad.(Det anordnas lämpliga juniortävlingar under sommaren för dig som vill börja tävla). Många juniorer hänger på banan hela dagarna och spelar/tränar tillsammans. En underbar plats att tillbringa sommarlovet på. Föräldrar behöver inte vara golfspelare för att juniorerna ska kunna hålla på med golf. Det funkar utmärkt att ”skjutsa och hämta” som i andra sporter. Golf hinner juniorerna spela/träna hela dagarna och ändå gå på andra sporters träningar på kvällen. Våga testa!

Anmäl dig till en nybörjarkurs

Om du är intresserad bör du samtidigt anmäla dig till en nybörjarkurs, som omfattar såväl teknik, regler, säkerhet och etik. Klubben arrangerar om möjligt en särskild sådan kurs anpassad för barn. Du anmäler dig samtidigt som anmälan till GreenTeam.
Utbildningen kostar: upp till 20 år 1 100 kr och från 21 år och uppåt 1 900 kr. Vill du börja spela på Stora banan också så kostar det istället 1 500 kr  resp. 3 200 kr, för både utbildning & medlemskap 2021.
Deltagaravgift för träningsgrupp (v 19-26 och 31-37): Golfkul 600 kr (5-8 år) 1 tim/vecka, Breddgrupp fr.700 kr (9-21 år) 1-2 tim/vecka.
GreenTeam ställer sedan upp med en fadder, om du inte har någon spelare du känner, som kan hjälpa dig att komma ut på banan.
Egen utrustning i form av klubbor, bollar och en bag kostar från 1 000 - 1 500 kr.

Lilla banan kan man boka, betala greenfee och spela på utan att vara medlem, då det är ”Pay-Play”-villkor på den. Man betalar då alltså greenfee per speltillfälle, men juniorer under 16 år spelar t.o.m. gratis.  Klubbor finns att låna och ring då gärna i förväg.

Gratis ”prova-på-golf”

Om du inte vill anmäla dig direkt till verksamheten inbjuder vi till gratis prova-på-golf på nedanstående tider. Du kommer att kunna låna klubbor och få tips av klubbens utbildade instruktörer. Erbjudandet gäller max två gånger därefter vill vi att du tar ställning om du vill komma med i verksamheten.

Träningstid för ”prova-på-golf” tjejer respektive killar
xxxdagar, Golfkul kl 17.00–18.00, xxxdagar, Breddgrupp kl 17.00–18.00 under tiden v19-v26.
Anmäl dig  Om du är intresserad av att få Prova-på-golf bör du anmäla dig till klubben på tel 0243-22 00 95 eller 0243-22 00 80.

Välkommen

Karin Sandström, GreenTeam-ansvarig  mobil: 070-594 98 73, e-post: karin.sandstrom18@gmail.com