Börja spela golf

Välkommen till GreenTeam 2019


Kom med i vår ungdomsverksamhet -  GreenTeamAnmälningsformulär till en träningsgrupp och mer information hittar du på
www.dalsjogolf.se, under Klubben, GreenTeam – Juniorerna.

I GreenTeam tränar du i en träningsgrupp och får instruktion av utbildad tränare. Du har gruppträning på kvällstid tillsammans med kompisar under veckorna 19-26 och 31-37, och dagträning 2 tim/vecka under veckorna 27-30. Dessutom anordnas två träningsläger, ett kom-igång-läger i maj och ett breddläger v25 månd-torsd till särskild kostnad. På vår Lilla bana kan man komma igång med att ”spela på bana” för att sedan utvecklas så att man blir redo att kunna spela vår Stora bana. Det anordnas lämpliga juniortävlingar under sommaren för dig som vill börja tävla. Många juniorer hänger på banan hela dagarna och spelar/tränar tillsammans. En underbar plats att tillbringa sommarlovet på. Föräldrar behöver inte vara golfspelare för att juniorerna ska kunna hålla på med golf. Det funkar utmärkt att ”skjutsa och hämta” som i andra sporter. På sommarlovet går det att ta bussen till och från banan både från Borlänge centrum och från Torsång. En tur dit på morgonen och en hem på eftermiddagen. Golf hinner juniorerna spela/träna hela dagarna och ändå gå på andra sporters träningar på kvällen. Våga testa!

Anmäl dig till en nybörjarkurs


Om du är intresserad bör du samtidigt anmäla dig till en nybörjarkurs, som omfattar såväl teknik, regler, säkerhet och etik. Klubben arrangerar om möjligt en särskild sådan kurs anpassad för barn. Du anmäler dig samtidigt som anmälan till GreenTeam.
Utbildningen kostar: upp till 20 år 1 095 kr och från 21 år och uppåt 1 850 kr. Vill du börja spela på Stora banan också så kostar det istället 1 400 kr  resp. 2 950 kr, för både utbildning & medlemskap 2019.
Deltagaravgift för träningsgrupp (v 19-26 och 31-37): Golfkul 550 kr (5-8 år) 1 tim/vecka, Breddgrupp fr.600 kr (9-21 år) 1-2 tim/vecka.
GreenTeam ställer sedan upp med en fadder, om du inte har någon spelare du känner, som kan hjälpa dig att komma ut på banan.
Egen utrustning i form av klubbor, bollar och en bag kostar från 1 000 - 1 500 kr.

Lilla banan kan man boka, betala greenfee och spela på utan att vara medlem, då det är ”Pay-Play”-villkor på den. Man betalar då alltså greenfee per speltillfälle, men juniorer under 16 år spelar t.o.m. gratis.  Klubbor finns att låna och ring då gärna i förväg.

Gratis ”prova-på-golf”


Om du inte vill anmäla dig direkt till verksamheten inbjuder vi till gratis prova-på-golf på nedanstående tider. Du kommer att kunna låna klubbor och få tips av klubbens utbildade instruktörer. Erbjudandet gäller max två gånger därefter vill vi att du tar ställning om du vill komma med i verksamheten.

Träningstid för ”prova-på-golf” tjejer respektive killar
Tisdagar, Golfkul kl 17.00–18.00, Breddgrupp kl 17.00–18.00 under tiden 8 maj – 18 juni.
Anmäl dig  Om du är intresserad av att få Prova-på-golf bör du anmäla dig till klubben på tel 0243-22 00 95 eller 0243-22 00 80.
Välkommen

Karin Sandström, GreenTeam-ansvarig  mobil: 070-594 98 73, e-post: karin.sandstrom18@gmail.com

Dalsjö Golf