GreenTeam - Dalsjö Golfs ungdomssatsning

På Dalsjö utbildar vi våra ungdomar i åldern 5-21 år att bli goda medborgare. Genom att starta vårt GreenTeam har vi tillsammans satt ramarna för en livsstil som kommer att sätta prägel på såväl golfen som samhället i övrigt. Dalsjö Golf ställer inte bara krav på att ungdomarna skall följa de tio budorden på golfbanan. De skall också efterlevas i skolan, på fritiden och i hemmet.
Vår avsikt är att, i samband med golfen, stöda ungdomarna i deras utveckling genom att informera och framförallt diskutera hur ungdomar och vuxna bör samverka på golfbanan och ute i samhället.

"ÅRETS JUNIORVÄNLIGA ANLÄGGNING 2012"
Varje år utser Svenska Golfförbundet Årets juniorvänliga golfanläggning bland de som tilldelats guldcertifikat under året.

2012 - Dalsjö GK

"Dalsjö Golfklubb har med en unik satsning, Green Team, byggt upp en organisation där juniorerna står i centrum.  Med många utbildade, engagerade ledarteam i alla åldrar skapar Dalsjö Golfklubb en positiv miljö. Det skapas glädje och förutsättningar för juniorernas spelarutveckling när juniorverksamheten har en central del i hela golfklubben."

FiltypFilnamnFilstorlekÖppna
No image Nionde hålet104,79 kb Open