Elitkommittén

Elitkommittén ansvarar för klubbens elitverksamhet.

DGT 2018

Spelas på måndagar.

Spelform: Slagtävling
Hcp gräns: 9,9
Tee: vit/blå
Pris medlem: 50 kr
Pris icke medlem: 100 kr

Jag Joakim Kåla har fått äran att vara elitansvarig för Dalsjö GK
och jag hoppas kunna nå upp till de förväntningar som ni spelare och medlemmar har på oss.

Jag både tror och hoppas att det kommer bli ett bra år. Efter ett antal intervjuer med inblandade spelare och ledare så har jag kommit fram till att upplägget i Elitlaget ska stärkas upp litegrann. Vi har en mycket populär tävling som kallas DGT som är ett litet hjälpmedel för spelare likväl som för oss ledare. Så ta chansen att vara med i DGT ni som har hcp 9,9 eller lägre och anmäl er till dom.

DGT spelas måndagar kl.15:50-17:00 med start 14/5-2018. Anmälan för alla tävlingar ligger redan öppna!

Här nedan ser ni vilket upplägg vi kommer att använda oss av 2018.

Elitansvarig:Joakim Kåla (styrelseledamot)
Coach:Pontus Norrström
Lagledare:Joakim Kåla

2018 avgörs seriespelet på Husborgs GK den 19-21 Juli (vecka 29)

Elittruppen
I år kommer vi ta ut en serielagstrupp bestående av minst 8 personer
Truppen kommer att tas ut i slutet av vecka 23. Dvs efter 4 st spelade omgångar av DGT
De som blir uttagna i truppen ska vara redo för seriespelet och är väldigt aktuella för spel vecka 29
Truppen kommer i år att bedriva nån form av träning. Vi kommer att skriva kontrakt med de som blir med i truppen.

Serielaget
Serielaget kommer att tas under v 27 efter senior-KM. D.v.s. efter 7 st spelade omgångar av DGT. Antalet vi tar ut till seriespel i år är inte bestämt ännu.

En uppmaning från Pontus och Kåla är att spela DGT och andra tävlingar för att öka era chanser till att slå er in i Elittruppen 2018.

Mvh Pontus och Kåla

Kommittéansvarig: