Elitkommittén

Elitkommittén ansvarar för klubbens elitverksamhet.

DGT 2017

Spelas på måndagar.

Spelform: Slagtävling
Hcp gräns: 9,9
Tee: vit/blå
Pris medlem: 50 kr
Pris icke medlem: 100 kr

Jag Joakim Kåla har fått äran att vara elitansvarig för Dalsjö GK
och jag hoppas kunna nå upp till de förväntningar som ni spelare och medlemmar har på oss.

Jag både tror och hoppas att det kommer bli ett bra år. Efter ett antal intervjuer med inblandade spelare och ledare så har jag kommit fram till att upplägget i Elitlaget ska stärkas upp litegrann. Vi har en mycket populär tävling som kallas DGT som är ett litet hjälpmedel för spelare likväl som för oss ledare. Så ta chansen att vara med i DGT ni som har hcp 9,9 eller lägre och anmäl er till dom.

DGT spelas måndagar kl.16:00-17:00 med start 15/5-2017. Anmälan för alla tävlingar ligger redan öppna!

Här nedan ser ni vilket upplägg vi kommer att använda oss av 2017.

Elitansvarig:Joakim Kåla (suppleant)
Coach:Fredrik Ingmarsson (pro)
Lagledare:Joakim Kåla

2017 avgörs seriespelet på Falun-Borlänge GK den 20-22 Juli (vecka 29)

Elittruppen
I år kommer vi ta ut en serielagstrupp bestående av minst 8 personer
Truppen kommer att tas ut i slutet av vecka 23. Dvs efter 4 st spelade omgångar av DGT
De som blir uttagna i truppen ska vara redo för seriespelet och är väldigt aktuella för spel vecka 29
Truppen kommer i år att bedriva nån form av träning. Vi kommer att träningsspela på Falun-Borlänge inför seriespelet och
vi kommer att skriva kontrakt med de som blir med i truppen.

Serielaget
Serielaget kommer att tas ut i slutet av vecka 26. D.v.s. efter 7 st spelade omgångar av DGT. Antalet vi tar ut till seriespel i år är inte bestämt ännu.

En uppmaning från Fredrik och Kåla är att spela DGT och andra tävlingar för att öka era chanser till att slå er in i Elittruppen 2017.

Mvh Fredrik och Kåla

Kommittéansvarig: