Välkommen till 2017 års damgolf !!

Syftet med damgolfen är att engagera klubbens kvinnliga medlemmar i gemensamma aktiviteter, dels för att stärka klubbandan, dels för att ta hand om våra nybörjare och medlemmar som inte deltar i klubbens övriga tävlingar.
Vårt mål är att lära oss spela bättre golf och öka vårt golfkunnande.
Varje måndag och varje onsdag från maj tom. september
Ordinarie tävlingstid måndagar är kl 07.30-08.15 och onsdagar våren och sommaren 18.00-19.00 och hösten 17.00-18.00.
Damgolfen kostar 20 kr. Torsdagar kl.18.00 är sista anmälningstid för måndagar.
Varje onsdagstävling koordineras av damvärdar. Damvärdar "prickar av dig" på startlistan och tar emot betalning.
Vi tävlar i en klass för att få blandning av lågt och högt handicap. Vi kommer att testa olika spelformer under tävlingarna.
Mode Eva Cup spelas åtta gånger varav de fem bästa resultaten räknas. Sex priser bestående av presentkort på Mode Eva delas ut på avslutningen.
Spelprogram och anmälan finns på www.golf.se
Vi hoppas att många känner sig lockade att vara med under årets golfsäsong, både tidigare deltagare som nya, tveka inte att ta kontakt med någon av oss i damkommittén.

Damkommittén

Varmt välkomna till årets säsong

hälsar
Birgitta Berglund och Monica Linder