Damernas tävlingar och aktiviteter 2021

Preliminärt program.

Coronapandemin kan även denna säsong göra att vi får anpassa aktiviteterna.

Anmälan till de olika aktiviteterna görs företrädesvis i Min Golf

Välkommen till:

~

Spelaktivitet för alla Kvinns på Dalsjö!

Vi spelar golf under trivsamma former och knyter nya kontakter. 10 tillfällen ~ varannan onsdag.
Se tävlingsprogrammet eller kalendern här. Du väljer startintervall kl.12.50-13.40 eller kl.16.40-17.30. Den senare tiden är i första hand för de som inte hinner spela kl.12.50.
Du väljer att spela 18 eller 9 hål. Valfri tee. Anges vid anmälan. Kan ej ändras efter lottningen.
Vill du gärna spela med en (1) kompis ange det i kommentar vid anmälan då lottas ni i samma boll och med några andra kvinns.
Spelformen är slaggolf med hcp. Vi har även en Order of Merit Eclectic brutto hela säsongen. Din egen drömrond blir registrerad.

~~~

Dalsjö golfklubb deltar med lag i Hulda Cup och OmKullslaget. Tävlingar arrangerade i DGF´s regi.

Läs allt om Hulda cup och OmKullslaget på dalagolf.se/tävlingar

Var och en anmäler sitt intresse för spel i något av Dalsjös lag. Hulda cup spelas vid flera tillfällen och lagen kan vara olika varje gång. OmKullslaget är en speldag. Anmälan via mejl, mobil eller FB sida " Golftjejer Dalsjö! "
Anmälan kan göras från den 1 maj
till
Tuija Kelkkanen, lagledare
tuija.kelkkanen@gmail.com, mobil 070-6182675

Seniorgolfen och Dalsjöcupen

Klicka här för mera information.

Tävlingsledning för Seniorgolfen och Dalsjöcupen är
Sven Olsson
Stefan Lindholm
Björn Arvidson
Roger Andersson
Mona-Lisa Jonsson
Gerd Stenback

Damernas Matchstege

Flyttas till säsongen 2022 pga av coronapandemin

I år kör vi vanlig matchstege – vinna eller försvinna.
Under damupptakten kan man anmäla sig på lista. Max 16 deltagare, först till kvarn!
Anmälan öppnar x/x i Min Golf. Sista anmälningsdag xx/x. Anmälningsordning vid ev överanmälan.

Mer information här i inbjudan

Matchregler i korthet läses här.