Padel på Dalsjö[Publicerad: 2021-04-13 20:31:00]

Många har efterfrågat padelbanor på Dalsjö och nu blir det verklighet!

Dalsjö Golf AB kommer att på egen mark, bakom omklädningsrummen, att förbereda underlag och hyra ut densamma till Dalecarlia Padel Arena (DPA). DPA kommer att bygga och finansiera en singelbana och en dubbelbana. All drift och skötsel kommer drivas i DPA´s regi.

Många golfanläggningar har de senaste åren satsat på padelbanor. Sporten växer så det knakar och har för många golfklubbar genererat fina intäktsmöjligheter. Hagge GK var först ut i Dalarna och hade ett fantastiskt första år med sina banor, flera andra klubbar står i startgroparna.

Verksamheten kommer ge intäkter till Dalsjö Golf AB som kan återinvesteras i vår golfbana. Vi ser det också som en bra möjlighet att utveckla vår starka mötesplats i Dalsjö. Många medlemmar och gäster är redan inbitna padel-spelare, men vi hoppas och tror fler vill prova denna trevliga motionsform, som är ett perfekt komplement till golfen.

Ytan nedanför omklädningsrummen har ofta använts av Green Team för träning. Platsen är inte optimal för golfträning med kringliggande fastigheter och människor i rörelse. Därför kommer vi fortsättningsvis att reservera tider på Lilla Banan de tillfällen Green Team bedriver träningsverksamhet. Våra ungdomar får därför bättre träningsmöjligheter än tidigare.

När banorna står klara kan vi inte säga exakt i dagsläget, men arbetet är påbörjat och snart kan vi njuta av Padel på Dalsjö!
Vi lägger ut info löpande på hemsida och sociala medier.

Dalsjö Golf AB Styrelse
Dalsjö Golfklubb Styrelse

TillbakaDalsjö Golf